Over ons

Als zoon van Dirk sr. en Immie groeide Dirk op in en om de Skipshelling I. Blom en zn. Deze Hindelooper werf staat bekend om het bouwen van prachtig gelijnde Lemsteraken. Als klein jongetje liep Dirk dagelijks om de in aanbouw zijnde casco’s heen, en in de zomer zeilden zij met de eigen aak de ‘Vrouwe Immetje’ graag naar de Waddeneilanden. De passie voor plat- en rondbodems ontwikkelde zich bij de kleine Dirk, en de liefde voor dit stuk stalen vakmanschap werd overgedragen van vader op zoon. Lemsteraken kwamen langzamerhand steeds centraler te staan in het leven van Dirk. Maar waar Dirk zijn broers Iege en Eppie graag de heuse scheepsbouw voor hun rekening wilden nemen, bedacht Dirk iets nieuws: een makelaardij in Lemsteraken. Iets waar toentertijd nog weinig mee gedaan werd.

De eerste aak werd in 1999 verkocht aan Joop Braakhekke. Sindsdien zijn wij als Dirk Blom Lemsteraken uw gespecialiseerde partner in de aan- en verkoop van plat- en rondbodems. Vanaf de start van het bedrijf tot op heden ligt het gemiddelde aantal geslaagde deals op 25 per jaar. Dit betekent 25 keer per jaar een gelukkige aan- en verkopende partij.

De kwaliteit bepaalt ons imago.

Wij als Dirk Blom Lemsteraken zijn er voor de nieuwe trotse eigenaar vol verwachting, en we zijn er voor de liefhebber die louter mooie herinneringen heeft overgehouden aan zijn of haar stukje historie.

Waar Dirk Blom al vele jaren op de voorgrond uw vertrouwde makelaar en aanspreekpunt is, heeft Freerk Blom onlangs de functie ingenomen van online manager. Dit omdat wij veel waarde hechten aan de online aanwezigheid van de makelaardij. Freerk blijft op de achtergrond werken aan een juiste en gelikte presentatie van het bedrijf op het internet.

Met warme groet,

Dirk en Freerk Blom