Uw ideale schip

Het zoeken naar uw ideale schip is een tijdrovende maar leuke bezigheid. Tijdens de zoektocht, de diverse gesprekken en bezichtigingen zult u al gauw de grote verschillen ontdekken in het lijnenspel, kwaliteitsniveau en de prijs. Wij zijn graag uw gespreks- en sparringspartner om zodoende tot een duidelijk en helder beeld te komen van hetgeen u zoekt.

Wij zijn met onze specialisatie en deskundigheid de partij die met u meedenkt en u schepen aanbiedt die aan uw zoekprofiel voldoen. We hebben een uitgebreid aanbod van Lemsteraken, Custom Built Zeiljachten en Custom Built Motorjachten.

U bent van harte uitgenodigd om, geheel vrijblijvend, van gedachten te wisselen en/of een of meerdere schepen te komen bezichtigen.

 

Dirk Blom Lemsteraken is sinds 1999 de specialist van de lemsteraken. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van Lemsteraken.

Lemsteraken
Aan dit deel van onze site wordt op dit moment nog hard gewerkt. We hopen dit onderdeel zo snel mogelijk te kunnen lanceren. Custom Built Zeiljachten
Aan dit deel van onze site wordt op dit moment nog hard gewerkt. We hopen dit onderdeel zo snel mogelijk te kunnen lanceren. Custom Built Motorjachten